Messi puhuu!

Oukkei! Jos ootte Messi-faneja niin lukekaa nää! Täällä on Leolta kolme lainausta, jota onnistuin löytää (Jee! Jessen suorat suomennokset):

“Barcelona gave me everything, they took a chance on me when nobody else would. I never have any desire to play for anybody else, I will be here for as long as they want me.” (suom. Barcelona antoi minulle kaikkensa, ottivat minuun mahdollisisuuden, kun kukaan muu ei. Minulla en koskaan halua pelata kenenkään muun puolesta, tulen olemaan täällä niin kauan kun he haluavat minut.)

“I don’t know, I’ve liked football since I was a kid and I’ve always dreamt of becoming a professional footballer, I never thought of any other job.” (suom. Enpä tiedä, olen pitänyt jalkapallosta lapsesta asti ja olen aina haaveillut olevani ammattijalkapalloilija. En koskaan ajatellut muuta työtä.)

“It doesn’t matter if I am better than Cristiano Ronaldo, all that matters is that Barcelona are better than Madrid.” (suom. Ei sillä ole väliä olenko parempi kuin Christiano Ronaldo, sillä on väliä, että Barcelona on parempi kuin Madrid)

 

Tässäpä oli kolme lainausta Messiltä. Jos haluatte katsoa lisää (eikä vain Messistä vaan monista muistakin tyypeistä) lainauksia, hakekaa wealthy gorilla safarista tai mistä ikinä haettekaan sen. Ja painakaa tosta Ronaldosta!! (Se on alleviivattu)

Ja se olis taas MORO!!

 

Tietoa kirjoittajasta

Jesse

Moro, nimeni on Jesse! Olen -09 poika. Luonteeltani olen hauska, itsevarma Ja FUTISFANI😜 Ja koirat ovat parhaita🐶 Ja mä taidan nyt lähtee😂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *